Adam Lambert ”hieman liian” tiukoissa housuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Adam Lambert on ollut otsikoissa viime aikoina monistakin syistä, mutta kohukuvissa mies ei ole kuitenkaan juuri poseerannut. Nyt American Idol -tähti on kuitenkin esiintynyt asussa, joka ei jättänyt juuri arvailujen varaa hänen housujensa sisällöstä.

28-vuotiaan avoimen homoseksuaalin laulajan äärimmäisen tiukkojen housujen etumus nimittäin pullotti varsin näkyvästi. Katso kuvat tästä. Maailmanlaajuisesti erittäin suosittu laulajatähti myi taannoin For Your Entertainment -nimistä debyyttialbumiaan peräti 200.000 kappaletta viikossa pelkästään Yhdysvalloissa.

Viihdelehti Stara pirautti taannoin Adam Lambertille hänen kotiinsa Los Angelesiin, jossa hän oli parhaillaan nauttimassa aamiaistaan. Kuuntele haastattelu tästä.