Kristen Stewart juhli läpikuultavassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosiossa olevien Twilight-elokuvien naispääosaa esittävä Kristen Stewart murskasi äskettäin miljoonia sydämiä, kun hänen ja Robert Pattinsonin seurustelu vahvistettiin. The Runaways -elokuvan tähtenä pian nähtävä neitokainen ei ole kovin tunnettu seksikkyyydestään.

Siitä huolimatta hänet nähtiin viime viikolla varsin seksikkäässä asussa The Tonight Show -ohjelmassa ohjelman ruoriin palanneen Jay Lenon haastateltavana. Näyttelijätär oli päättänyt räväyttää ja marssi studioon avoinaisessa kaula-aukossa ja lyhyessä hameessa. Nyt Kristen on vuorostaan kuvattu uuden The Runaways -elokuvansa ensi-iltajuhlissa. Katso kuvat tästä.

Kristen Stewart poseerasi tapahtuman punaisella matolla vaaleanpunaiseen mekkoon sonnustautuneena. Uusi aikaisempaa seksikkäämpi linja näyttää pysyvän, sillä asun etumukseen oli käytetty läpikuultavaa harsoa. Mitään intiimialueita ei tietenkään paljastunut, mutta asua voidaan pitää Kristenin tyylille varsin rohkeana.

Toissa viikolla 19-vuotias Kristen paljasti olleensa nuorempana koulukiusattu. Myös viihdelehti Stara tapasi Kristenin taannoin New Yorkissa. Lue haastattelu tästä.