Raskaushuhut eivät jätä Katie Holmesia rauhaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä Katie Holmesin ympärillä on viime aikoina liikkunut sitkeitä huhuja, joiden mukaan tähti odottaisi toista lastaan. Tähden edustaja on jo ehtinyt kiistää oletetun raskauden, mutta raskaushuhut näyttelijättären ympärillä eivät silti ota laantuakseen.

Niin näyttelijättären käyttäytyminen kuin pukeutuminenkin on antanut medialle viitteitä tähden mahdollisesti olevan pieniin päin. Holmes itse lietsoi huhuja astelemalla viime viikolla Beverly Hillsissä sijaitsevalle terveysasemalle erittäin löysään mekkoon pukeutuneena. Tähden mahdollista pyöristyvää vatsaa on mediassa spekuloitu muutoinkin runsaasti, sillä näyttelijättären asuvalinnat ovat viime aikoina näyttäneet lähinnä raskausajan vaatteilta.

Holmes on naimisissa näyttelijä Tom Cruisen kanssa. Vuodesta 2005 yhtä pitäneellä pariskunnalla on ensi kuussa neljä vuotta täyttävä Suri-tytär. Pari on puhunut julkisesti haluavansa laajentaa perhettään, mutta ainakaan Holmesin edustajan mukaan perheenlisäystä ei kuitenkaan vielä ole tuloillaan.