BB-Nikon uusi tyyli – tältä hän näyttää parrakkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realityohjelmasta alunperin tunnetuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, toimii nykyisin television chat-ohjelman isäntänä ja kirjoittaa blogia muiden muassa Staraan.

Äskettäin Niko julkaisi Staran blogissaan kuvia uudesta hiustyylistään. Niko ryhtyi värjäämään itse hiuksiaan, ja lopputulos oli kaikkea muuta kuin toivottu. Viime päivinä Niko on keskittynyt aikaisemmasta poiketen kasvattamaan itselleen partaa.

BB-julkkiksen uutta tyyliä saadaan parhaillaan ihastella verkossa, kun Niko on julkaissut tuoreen partakuvansa Twitterissä. Kuvan yhteydessä Niko hehkuttaa olevansa ylpeä uudesta parrastaan. Nikon ja kymmenien muiden julkkisten kuulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -osiosta.

Niko Saarinen Parta