Shia LaBeouf raivosi auto-onnettomuudestaan: ”Sormeni irtosivat!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien myötä lopullisen läpimurtonsa Hollywoodin elokuvamarkkinoilla tehnyt Shia LaBeouf joutui heinäkuussa 2008 rajuun auto-onnettomuuteen, jossa hänen kätensä murskautui ja jossa hän menetti lopullisesti merkittävän osan kätensä toimintakyvystä.

Tapaus on ollut sittemmin paljon otsikoissa, mutta vasta nyt tähti itse avaa sen osalta sanaisen arkkunsa. Shia LaBeouf menetti kuitenkin malttinsa ryhtyessään puhumaan arasta aiheesta GQ-lehden avoimessa henkilöhaastattelussa.

– Olen lukenut uutisia ja he puhuvat minun onnettomuudestani. Ja sitten aika-ajoin Kim Kardashianin sisko nähdään televisiossa saarnaamassa minulle kuinka vi**illaan minun elämäni on. Se ärsyttää minua ja saa minut vihaiseksi, koska onnettomuus ei ollut minun syytäni, Shia LaBeouf paasasi.

– Minulla oli vihreä valo. Se toinen v**tupää ajoi päin punaisia ja osui autooni, joka pyörähti ympäri ja murskasi käteni. Sormeni irtosivat, lähtivät kokonaan irti. Ne olivat auton oven alla. Nyt minulla on tekokäsi. Jäljelle jäivät vain luu ja hieman ihoa.

Kaikeksi onneksi Shia kykeneen edelleen jatkamaan näyttelijäuraansa. Parhaillaan hänellä on työn alla Wall Street: Money Never Sleeps -niminen jatko-osa legendaarisesta rahamaailman menestyselokuvasta.