Aviomies petti – Oscar-leffan ensi-ilta peruttiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sandra Bullock teki tänä vuonna historiaa olemalla ensimmäinen näyttelijä, joka palkitaan samana vuonna sekä huonoimmasta että parhaasta näyttelijäsuorituksestaan. Jälkimmäinen tunnustus oli Oscar-palkinto Elämä pelissä -elokuvan naispääosasta.

Tositapahtumiin perustuva elokuva on saanut suitsutusta jo ympäri maailmaa ja samalla Sandra Bullock on kiertänyt mantereita markkinoimassa leffaansa. Viime viikolla hänen aviomiehensä Jesse James jäi kuitenkin lehtiväitteiden mukaan kiinni pettämisestä, mikä on nyt vaikuttanut rajusti myös elokuvan markkinointiin.

Bullock nimittäin ilmoitti ettei hän kykene osallistumaan leffan ensi-iltaan Lontoossa. Tämän takia koko ensi-ilta päätettiin lopulta perua. Sandran tiedottaja julkisti peruuntumisesta lehdistötiedotteen, jossa peruuntumisen syyksi kerrottiin ”odottamattomat ongelmat matkustamisessa” ja jossa välitettiin supertähden pahoittelut tapauksen johdosta.

Viihdelehti Stara tapasi äskettäin Sandra Bullockin New Yorkissa. Lue haastattelu tästä.