Mackenzie Phillips esitteli uudet kasvonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka amerikkalaisnäyttelijä Mackenzie Phillips paljasti elämäkertakirjassaan joutuneensa poptähti-isänsä John Phillipsin raiskaamaksi. Samoihin aikoihin hän oli otsikoissa myös siksi, että Rolling Stones -yhtyeen Mick Jagger vietteli teini-ikäisen Mackenzien sänkyynsä.

Mackenzie paljasti Oprah Winfreyn haastattelussa isäns raiskanneen hänet ensimmäisen kerran jo 19-vuotiaana kun tytär oli tajuttomana huumeidenkäytön seurauksena. Insesti jatkui vuosien ajan ja näyttelijä joutui tekemään myös abortin isänsä saatettua hänet raskaaksi.

12-vuotiaana American Graffiti -elokuvassa debyyttinsä tehnyt ja myöhemmin myös One Day At A Time -televisiosarjassa nähty nykyisin 49-vuotias Mackenzie Phillips päätti taannoin tehdä kasvoilleen suurehkoja operaatioita. Nyt hän on esitellyt kauneusleikkauksen tuloksia suositussa Good Morning America -aamuohjelmassa. Phillips kertoi käyttäneensä muodonmuutokseen yhteensä 50.000 dollaria. Katso ennen ja jälkeen -kuvat tästä.