Viihdemaailman karmea insestiskandaali paisuu – lue shokkikäänteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka näyttelijä Mackenzie Phillips paljastaa uudessa elämäkertakirjassaan joutuneensa poptähti-isänsä John Phillipsin raiskaamaksi. Nyt asiasta on saatu karmeita lisätietoja.

Supersuositusta Mamas And The Papas -yhtyeestä tunnettu John Phillips raiskasi tyttärensä ensimmäisen kerran jo 19-vuotiaana teinityttönä tyttären ollessa tajuttomana huumeiden takia. Eilen Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa siskonsa kanssa vieraillut tähti paljasti insestin jatkuneen vuosikausien ajan ja muodostuneen lopulta pysyväksi olotilaksi, vaikka hän oli jo tahollaan naimisissa.

Nyt on selvinnyt, että Mackenzie joutui lopulta vuosien seksisuhteen jälkeen tekemään myös abortin ja että lapsen isäksi epäiltiin Mackenzien aviomiehen Shane Fontaynen sijaan hänen isäänsä. Vasta raskaus ja abortti päättivät lopulta isän ja tyttären seksisuhteen. Mackenzien sisko Chynna Phillips on osaltaan vahvistanut tietojen paikkansapitävyyden ja kertonut olleensa asiasta tietoinen jo vuosien ajan.

Aiemmin tänään kerroimme myös paljastuksesta, jonka mukaan Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jagger vietteli Mackenzie Phillipsin sänkyynsä tämän ollessa vasta 18-vuotias.