Christina Aguilera riisui uransa seksikkäimpiin kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on viettänyt jo pitkään hiljaiseloa otsikoista, mutta kuluneen talven aikana hän on hiukan aktivoitunut. Vaaleat hiuksensa lyhyiksi leikannut laulaja on viime päivinä poseerannut selvästi vähemmissä vaatteissa kuin aiemmin ja hänen hoikistunutta vartaloaan kelpaakin esitellä.

Erityisen näyttäviin asuihin viime aikoina pukeutunut Christina Aguilera on ikuistettu viime kuukausina useaan otteeseen julkkisjuhlien punaisilla matoilla, mutta nyt vuorossa on hieman seksikkäämpiä otoksia. Kuvat eivät ole aivan tuoreita, mutta ne ovat nyt tehneet uuden tulemisen amerikkalaisissa viihdelehdissä. Niissä Christina nähdään kuvissa poseeraamassa sängyllä vielä pitkässä vaaleassa kuontalossa ja vähissä vaatteissa. Katso kuvat tästä.

Ensimmäisen kerran laulajatähti kuvattiin huimasti laihtuneena uudenvuoden juhlissa Las Vegasissa. Poppari vietti tuolloin iltaa yhdessä ystävänsä, julkkistähti Nicole Richien kanssa. Christina Aguilera on esiintynyt viime aikoina niin aktiivisesti julkisuudessa, että pian häneltä lienee odotettavissa uusia julkistuksia.