Duudsonit peniskohusta: ”Pioneeritkin kylvivät siemeniä ympäriinsä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka suomalaisten hurjapäiden touhut ovat ylittäneet Yhdysvalloissa uutiskynnyksen. Kyse on Duudsonien MTV-kanavalle myydystä ohjelmansa tuotantokaudesta, jonka tempaus suututti amerikkalaisen pikkukaupungin asukkaat.

Duudsonit rakensivat parkkipaikalle lumesta parin metrin korkuisen peniksen, jonka päästä suihkusi vettä. Näky olisi aiheuttanut tuskin huomattavia reaktioita esimerkiksi Suomen Levillä tai Rukalla, mutta kaksinaismoralistisessa maassa se nousi televisiouutisiin saakka. Katso video tästä. Duudsonit ovat innoissaan ohjelmansa saamasta ilmaisesta mainoksesta.

– Patsas mukaili sitä, kun amerikkalaiset pioneerit saapuivat metsistä ja pystyttivät patsaan uuden reviirinsä merkiksi. Sen jälkeen he kylvivät siemeniään ympäriinsä. Ei kukaan tullut häätämään meitä pois, vaan saimme olla siinä kuvaamassa 45 minuutin ajan, Duudson-Jukka kommentoi Ilta-Sanomille.

Dudesons In America -ohjelmaa kuvataan kuuden miljoonan dollarin budjetilla kaksitoista jaksoa kuluvan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.