Duudsonien jättimäinen penis aiheutti skandaalin Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset hurjapäät ovat aiheuttaneet suurehkon mediakohun Yhdysvalloissa sarjansa uuden tuotantokauden kuvauksilla. Taannoin MTV-viihdekanava tilasi ohjelmasta uuden 12 osan tuotantokauden peräti kuuden miljoonan dollarin hinnalla.

Nyt suomalaiset ovat saaneet sarjalleen rutkasti ilmaista mainosta, kun heidän penis-tempauksensa on noussut televisiouutisiin saakka. Katso video tästä tai artikkelin alta. Kyse oli parkkipaikalle rakennetusta jättimäisestä lumipeniksestä, jonka kärjestä suihkusi vettä.

Uutisissa on ihmetelty kuinka tuotantoyhtiö haki pikkukaupungilta asianmukaiset luvat kuvata sarjan jaksoa kaupungissa. Kaupungin johto olikin innoissaan saadessaan kaupungille julkisuutta televisiossa. Hakemuksesssa ei kuitenkaan kerrottu kovin seikkaperäisesti millaisesta tempauksesta olisi kyse, sillä lopputulos oli yllätys kaupungin asukkaille ja johdolle.