Huippumalli haussa -muotinäytöksestä hervoton katastrofi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin varsin suuren suosion saanut Huippumalli haussa -ohjelma on esittänyt niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin toinen toistaan hauskempia mokia, joissa mallikokelaat ovat esimerkiksi kompuroineet catwalkilla. Yksi toilailu on kuitenkin ylitse muiden.

Nyt ohjelman amerikkalaisversiossa on nimittäin nähty tapaus, joka asettaa mallien kompuroinnille täysin uuden riman. Sarjan 14. tuotantokauden toisessa jaksossa järjestetyssä muotinäytöksessä kilpailija kaatuu ensimmäisen kerran jo portaissa saapuessaan huoneeseen. Se on kuitenkin vasta alkua. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Tämän jälkeen esitys jatkuu nimittäin vielä hetken, kunnes muotinäytöksen rekvisiittana olleet heilurit osuvat malliin, joka lentää komeasti catwalkilta lattialle aivan yleisön silmien edessä. Pettynyt ”tuleva huippumalli” sai rytäkässä ruhjeita jalkoihinsa.