Oscar-tähden aviomies myöntää syrjähypyn – anoo anteeksiantoa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Tämän vuoden Oscar-gaalassa parhaan naispääosan palkinnon voittanut Sandra Bullock kamppailee – monien muiden julkkisten tavoin – aviokriisin keskellä. Bullockin aviomies Jesse James jäi julkisesti kiinni syrjähypystä, kun media sai vihiä miehen pettäneen näyttelijävaimoaan nakumallinakin työskennelleen Michelle McGeen kanssa.

James ja vahvasti tautoitu malli McGee ovat lehtitietojen mukaan olleet suhteessa jopa yhdentoista kuukauden ajan. Medialle avautuneen McGeen mukaan he tapasivat jopa kolme kertaa viikossa.

Nyt James itse on myös kommentoinut pettämiskohuaan myöntämällä syyllistyneensä syrjähyppyyn.

– Tämä on aiheuttanut vaimolleni ja lapsilleni suunnattoman määrän tuskaa ja häpeää ja olen äärimmäisen surullinen, että olen sen heille aiheuttanut. Olen aidosti hyvin pahoillani siitä surusta, jonka olen heille aiheuttanut. Toivon, että jonain päivänä he pystyvät antamaan minulle anteeksi, James kirjoitti People-lehdelle antamassaan lausunnossa.

Bullock ja James eivät enää asu saman katon alla, sillä Bullock on jättänyt pariskunnan yhteisen kodin. Vuodesta 2004 seurustellut pari solmi avioliiton vuonna 2005. Realitysarjoista Yhdysvalloissa tunnetulla Jesse Jamesilla on aikaisemmista avioliitoistaan kolme lasta.