Jennifer Lopez esitteli takamustaan tiukassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä-laulaja Jennifer Lopez hämästyttää edelleen timmillä ulkomuodollaan. 40-vuotias kahden lapsen äiti näyttäytyi Las Vegasissa pidetyssä CBS Films ShoWest -tapahtumassa tiukassa asussa, joka paljasti tähden muodokkaat kurvit.

Lopez poseerasi kuvaajille vartalonmyötäisessä asussa, joka korosti varsinkin tähden latinomallista takamusta. Leveälanteinen tähti esiintyi kuvaajille hyväntuulisena. Katso kuvat tästä.

Jennifer Lopez on pian palaamassa myös valkokankaille, sillä perheeseensä viime vuodet keskittynyt tähti nähdään Yhdysvalloissa huhtikuussa ensi-iltansa saavassa romanttisessa komediassa The Back-Up Plan. Lopez on naimisissa laulaja Marc Anthonyn kanssa. Pariskunnalla on kaksivuotiaat kaksoset Emme ja Max.