Petetty Sandra Bullock hakee lohtua mieskollegaltaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Uransa ensimmäisen Oscar-palkinnon taannoin voittanut näyttelijätär Sandra Bullock on joutunut viime päivät elämään avioliittokriisin keskellä. Näyttelijättären aviomies Jesse James jäi kiinni syrjähypystä, kun Jamesin toinen nainen Michelle McGee avautui heidän suhteestaan medialle.

Miehen uskottomuus tuli ilmeisesti yllätyksenä Bullockille, sillä tiedon levittyä mediassa näyttelijätär perui työmenojaan ja muutti pois pariskunnan yhteisestä kodista. Nyt tähden huhutaan hakevan lohtua entiseltä vastanäyttelijältään Keanu Reevesilta. Ystäviksi yhteisten projektiensa kautta tulleet Bullock ja Reeves näyttelivät yhdessä muun muassa Speed-elokuvissa sekä vuonna 2006 julkaistussa romanttisessa draamassa Talo järven rannalla.

– Keanu on aina ollut läheinen Sandran kanssa ja hyvä ystävä Jessen kanssa. Hän on auttanut heitä molempia, Bullockin lähipiiristä kerrotaan The Sun -lehden mukaan.

Bullockin tositelevisio-ohjelmista Yhdysvalloissa julkisuuteen noussut aviomies Jesse James petti vaimoaan nakumallinakin esiintyneen Michelle McGeen kanssa. McGee paljasti suhteensa Jamesiin In Touch Weekly -lehdelle. Joidenkin tietojen mukaan McGee olisi netonnut paljastuksistaan peräti 30 000 dollaria. Jesse James on pyytänyt julkisesti anteeksi vaimoltaan Bullockilta aiheuttamaansa surua ja häpeää sekä toivoo vaimonsa pystyvän vielä antamaan tälle anteeksi.