Seuraava Bond-tyttö on valittu – tämä kaunotar sai roolin

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Slummien miljonääri -elokuvasta tähdeksi noussut Freida Pinto on valittu seuraavaksi Bond-tytöksi. Tumma kaunotar on allekirjoittanut miljoonasopimuksen, jonka mukaan hän tulee näyttelemään Bondin rakkauden kohdetta seuraavassa Bond-elokuvassa, Daily Mirror -lehti uutisoi.

Oscareita viime vuonna napanneessa Slummien miljonääri -elokuvassa naispääosaa näytellyt Pinto tullaan siis näkemään Daniel Graigin esittämän Bondin rinnalla. Uusin Bond on järjestyksessään jo peräti kahdeskymmeneskolmas Bond-nimeä kantava elokuva. Elokuvan on kerrottu sijoittuvan Afganistanin maisemiin.

Uusimman Bondin tulee ohjaamaan näyttelijätär Kate Winsletista juuri eronnut ohjaaja Sam Mendes. Mendesin on kerrottu kaavailleen Pintoa Bond-tytön rooliin heti alusta saakka.

– Projekti on ollut suunnitelmissa jo kuukausia ja Freida on ollut koko ajan unelmien Bond-tyttö, mutta alunperin hän hermoili roolin vastaanottamisessa. Tästä tulee kaikkien aikojen kunnianhimoisin 007-elokuva. Sam aikoo uudistaa koko genren, Daily Mirror -lehden lähde paljastaa.

25-vuotias Pinto seurustelee Slummien Miljonääri -elokuvan vastanäyttelijänsä Dev Patelin kanssa. Uusimman Bondin on huhuttu valmistuvan ensi vuoden aikana.