14 lapsen julkkisperhe häädetään kotoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin äiteihin nykyisin lukeutuva Nadya Suleman, eli tutummin Octo Mom, on saamassa häädön kotoaan. Taannoin kahdeksan lasta kerralla aikaisempien kuuden lapsensa lisäksi synnyttänyt Suleman on nimittäin jättänyt velkansa maksamatta.

34-vuotias suurperheen äiti on Kalifornian La Habrassa sijaitsevan kotinsa omistajalle Amer Haddadinille velkaa huimat 450.000 dollaria, paikallinen KABC-TV uutisoi. Mies oli nimittäin suostunut myymään talon Sulemanille, mutta kuitenkin velaksi perheenäidin luvattua maksaa talorahat hänelle vuoden sisällä.

Nyt vuosi on mennyt, mutta rahoja ei ole kuulunut. Lisäksi Octo Mom lupasi maksaa talosta asumiskuluja 4.139 dollaria kuukaudessa, mutta neitokainen ei ole kyennyt maksamaan edes niitä ajoissa. Nyt asunnon omistaja on hakenut suurperheelle häätöä oikeusteitse, koska osapuolet eivät ole kyenneet sopimaan asiasta.