Älä tee näitä virheitä Facebookissa

Digi · Stara.fi

Kerroimme viime kuussa kuinka amerikkalainen viihdeblogi oli kerännyt verkkosivuilleen kattavan otoksen hauskimpia Facebook-kämmejä. Yhteisöpalvelu on osoittautunut varsin vaaralliseksi paikaksi osaamattomille tai muuten varomattomille käyttäjille.

Nyt vastaava listaus on saanut myös seuraa, ja tällä kertaa listalla on mukana muiden muassa hauskoja väärinkäsityksiä ja vääriä klikkauksia. Katso lista kuvineen tästä.

Usein kokemattomat käyttäjät esimerkiksi olettavat, että yhteisöpalveluun kirjoitetut viestit pysyisivät aina yksityisinä tai vahingossa sekoittavat yksityisen viestin julkisesta. Näin palvelussa syntyy usein noloja tilanteita, kun Facebook-kaverit saavat tietoonsa liian yksityisiä asioita. Yhteisösivustoilla kannattaa siis pitää varansa.