Suomen BB-juontajat vaihtuvat kokonaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Suomen tulevan Big Brother -kauden juontajat vaihtuvat kokonaan. Ohjelman suorien talk-show lähetysten juontajana jo vuosia toiminut Vappu Pimiä on jo aikaisemmin ilmoittanut jättävänsä Big Brother -ohjelman kokonaan. Nyt ohjelman extra-lähetysten juontajana viime kaudella toiminut Jani Toivola on hänkin kertonut jättäytyvänsä ohjelmasta.

Nelosen Maria! -ohjelmassa vieraana ollut Toivola kertoi Big Brotherin tekemisen olleen hauskaa, mutta suuntautuvansa tulevaisuudessa uusiin haasteisiin.

– Kieltäydyin kunniasta. Oon ite vaan niin muuttunut sen viime syksyn jälkeen, että on aika mennä kohti jotakin uutta, Toivola paljasti Nelosen suorassa Maria! -talk showssa.

Jani Toivola tuli koko kansan tutuksi Idols-juontajana. Suomen uusi Big Brother -kausi käynnistyy jälleen ensi syksynä. Asukashaku ohjelmaan on parhaillaan käynnissä. Ensimmäinen rekrytointipäivä järjestettiin viime viikon torstaina Helsingissä. Hinku BB-taloon on kova, sillä hakijoita ilmestyi paikalle kymmenen prosenttia enemmän kuin viime vuoden ensimmäisenä päivänä, Subin nettisivuilla kerrotaan.