Amy Winehouse haluaa lisääntyä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Amy Winehouse on avautunut halustaan saada lapsia. Päihteiden kanssa pitkään kamppaillut laulaja haluaisi jo perustaa perheen on-off -poikaystävänsä Blake Fielder-Civilin kanssa.

Winehousen isä on kommentoinut 26-vuotiaan tyttärensä vauvakuumetta sanomalla, ettei hän usko laulajan perustavan perhettä aivan lähitulevaisuudessa.

– Hänelle on tullut hirveä vauvakuume. Hän on puhunut vauvan hankinnasta ja on nyt siinä iässä, jossa hän haluaa vauvan. Mutta en kuitenkaan näe häntä asettumassa aloilleen 15 lapsen kanssa aivan vielä, Winehousen Mitch-isä on sanonut Pulse-lehdelle.

Amy Winehouse ja Blake Fielder-Civil menivät naimisiin vuonna 2007. Parin avioliitto ei kestänyt kauaa, sillä he erosivat jo vuonna 2009. Pariskunta on kuitenkin jälleen palannut takaisin yhteen ja puhunut jopa uudelleen naimisiinmenosta. Winehouse paljasti myös taannoin pitävänsä miesten lisäksi myös naisista. Poppari on kertonut olevansa biseksuaali ja olleensa romanttisissa suhteissa myös naisten kanssa.