Miley Cyrus poikaystävineen ensi-iltabileissä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Laulaja-näyttelijä Miley Cyrus ilmoitti taannoin laittavansa menestyksekkään musiikkiuransa syrjään ja keskittyvänsä enemmän näyttelijän uraansa. Hannah Montana -televisiosarjan myötä suureksi julkkikseksi nousseen tähden näyttelijänura onkin kovassa nosteessa.

Teinitähden viimeisin valmistunut leffaprojekti on Viimeinen laulu, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa ensi viikolla. Leffasta järjestettiin jo ennakkoensi-ilta, johon Cyrus osallistui nykyisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa, joka hänkin näyttelee kyseisessä elokuvassa. Pariskunta alkoi seurustella leffan kuvausten aikana.

Tuore pari poseeraa ensi-iltabileiden punaisella matolla erittäin näyttävänä kaksikkona. 17-vuotias tyylikäs Curys oli pukeutunut tiukkaan mustaan nahkamekkon. Katso kuvat tästä.

Pariskunnan tähdittämä Viimeinen laulu saa ensi-iltansa Suomenkin valkokankailla 30. päivä huhtikuuta.