24-sarja kohtaa loppunsa 24. päivänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka ympäri maailmaa varsin suuren suosion saanut televisiosarja 24 kohtaa tiensä pään lähiaikoina. Nyt myös Fox on vahvistanut tiedot, jotka levisivät kulovalkean tavoin maailman viihdemedioihin.

Fox Television -kanava ilmoitti, että suosikkisarja tulee kohtaamaan loppunsa 24. päivänä toukokuuta, jolloin Yhdysvalloissa nähdään sarjan kahdeksannen tuotantokauden viimeinen jakso.

Huippusuosittu sarja on saanut pitkällä urallaan peräti 68 Emmy-ehdokkuutta. Sarjan ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 6. marraskuuta 2001 ja siitä tuli nopeasti todellinen televisiohitti. Kuusi ensimmäistä tuotantokautta kuvattiin Los Angelesissa. Viimeisellä tuotantokaudella Jack Bauer (Kiefer Sutherland) jahtaa terroristeja New Yorkissa.