24-sarja kohtaa loppunsa 24. päivänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka ympäri maailmaa varsin suuren suosion saanut televisiosarja 24 kohtaa tiensä pään lähiaikoina. Nyt myös Fox on vahvistanut tiedot, jotka levisivät kulovalkean tavoin maailman viihdemedioihin.

Fox Television -kanava ilmoitti, että suosikkisarja tulee kohtaamaan loppunsa 24. päivänä toukokuuta, jolloin Yhdysvalloissa nähdään sarjan kahdeksannen tuotantokauden viimeinen jakso.

Huippusuosittu sarja on saanut pitkällä urallaan peräti 68 Emmy-ehdokkuutta. Sarjan ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 6. marraskuuta 2001 ja siitä tuli nopeasti todellinen televisiohitti. Kuusi ensimmäistä tuotantokautta kuvattiin Los Angelesissa. Viimeisellä tuotantokaudella Jack Bauer (Kiefer Sutherland) jahtaa terroristeja New Yorkissa.

Uusimmat