Peaches Geldof julkaisi topless-kuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Bob Geldofin tytär Peaches Geldof on raivannut viime vuosina tietään kohti viihde- ja muotimaailman huippua. Vaatesuunnittelijana, mallina ja televisiotähtenä viime aikoina otsikoissa ollut neitokainen on nyt julkaissut itsestään rohkeita kuvia.

Verkossa julkaisemissaan kuvissa Peaches Geldof nähdään makoilemassa sängyllä täysin alastomana. Ilmeisesti hänen aviomiehensä ikuistamissa otoksissa Peaches keikistelee kameran edessä myös rinnat paljaana. Katso kuvat tästä.

21-vuotias englantilainen Peaches Geldof tunnetaan toimittajana, mallina, vaatesuunnittelijana ja realitytähtenä. Alunperin hän tuli kuitenkin tunnetuksi kuuluisan rocktähti Bob Geldofin ja mallikaunotar Paula Yatesin tyttärenä. Viime aikoina hän on tehnyt MTV-kanavalle myös omaa Peaches: Disappear Here -nimistä realityohjelmaa. Lisäksi hän on toiminut Ultimo-alusvaatemerkin mallina. Peaches avioitui elokuussa 2008 rokkari Max Drummeyn kanssa.