BB-Nikon raju bileputki – poliiseja ja ulosheitto baarista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut ja nykyisin Maikkarilla chat-ohjelmaa juontava Niko Saarinen, eli BB-Niko, kertoo Staran blogissaan juhlatunnelmistaan. Nuori mies kertoo juhlineensa kolme päivää yhteen menoon ja välillä tilannetta rahoittelemaan tarvittiin jopa poliisia.

Niko paljastaa kuinka hän jatkoi juhlimistaan bileristeilyn jälkeen työtovereidensa kanssa Vantaalla keilaten. Näennäisesti varsin rauhallinen juhlinta sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun osa seurueesta Niko mukaanlukien heitettiin ulos ravintolasta.

– Ainoo vaan että muutama meistä heitettiin ulos baarista, koska eräs seurueemme tyttö kävi miesten vessassa. Se oli sitten k*sipää baarimikolle hieman liikaa ja hän päätti käyttää “valtaansa” erittäin oikein ja poistaa baarista liutan muitakin. Eli minut poistettiin baarista, KOSKA kävin miesten vessassa. Hienoa! Jälleen yksi meriitti saavutettu, Niko kirjoittaa Staran blogissaan.

Tämän jälkeen Niko suuntasi jatkamaan juhlintaa, jossa bileitä rauhoittelemaan tarvittiin myös virkavaltaa.

– Onneksi saatiin hommattua jatkot, jotka nekin päättyivät aika lyhyeen (08:00 aamulla kotona)… mutta paikalle saapui poliisit. Ihanaa. Tuli ihan teini fiilis! Mut oli kyllä kiltti setä ja täti, että pisteet heille, Niko jatkaa.

Nikon blogia voi seurata osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen. Hänen ja kymmenien muiden kotimaisten ja ulkomaisten julkkisten kuulumisia voi seurata reaaliajassa myös Jetset Live! -palvelun kautta.