George W. Bush nolasi jälleen itsensä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen edellinen presidentti George W. Bush ei ole tunnettu älykkyydestään eikä tahdikkuudestaan. Hän joutui jo presidenttikautensa aikana kerta toisensa jälkeen noloihin tilanteisiin, joista merkittävä osa tallentui myös videoille ja valokuviin. Näin on jälleen käynyt.

George W. Bush ja toinen entinen presidentti Bill Clinton kävivät maanantaina tutustumassa Haitin tilanteeseen ja tervehtimässä maanjärityksestä toipuvan maan kansalaisia. Molemmat uskaltautuivat myös kättelemään haitilaisia, mutta ilmeisesti tilanne oli Bushille varsin epämiellyttävä. Hän nimittäin pyyhki kättelyn jälkeen ”likaisen” kätensä presidenttikollegansa paitaan.

Nolo tapaus tallentui vierailua tallentaville televisiokameroille. Katso video tästä tai artikkelin alta. Tilanne löytyy videolta ajassa 0:50. Bush ei ole ensimmäistä kertaa myöskään tämänkaltaisessa tilanteessa, sillä hän on useamminkin joutunut noloihin tilanteisiin pyyhittyään käsiään käteltyään esimerkiksi muita valtiopäämiehiä.