Johanna Tukiainen pokasi portsarin – poliisi pani käsirautoihin ja pahoinpiteli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on jälleen joutunut erikoislaatuisten tapahtumien keskipisteeseen. Tuoreimpien tietojen mukaan neitokainen olisi tehnyt rikosilmoituksen tapahtumasarjasta, jossa hän kertoo joutuneensa poliisin pahoinpitelemäksi.

Parhaillaan Tukholmassa asustava Johanna Tukiainen kertoi poistuneensa ravintolasta portsarin kanssa kotiinsa ja toisen portsarin tulleen tapauksesta mustasukkaiseksi. Seuraavalla kerralla Tuksua ei päästetty sisään ravintolaan ja paikalle soitettiin poliisit, jotka Tukiaisen kertoman mukaan laittoivat hänet käsirautoihin ja pahoinpitelivät.

– Poliisit tulivat, ja autosta nousi mies, joka tarttui ranteesta minua kiinni. Hän raahasi minua katua pitkin siten, että jalkani aukesivat. Toinen alkoi repiä hiuksiani ja mekkoani. Naispoliisi laittoi minut käsirautoihin, Tukiainen kertoi MTV3:n Viihdeuutisille.

Tuksu vietti yönsä putkassa ja suuntasi seuraavana päivänä sairaalaan lääkärintarkastukseen vammojensa takia.