Jääkiekkovalmentaja sekosi täysin vaihtoaitiossa

Nettivideot · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka amerikkalainen verkkosivusto oli koonnut yhteen college-sarjan koripallovalmentajien raivokohtauksista tallennettuja valokuvia. Samaan sarjaan kuuluu myös tuore YouTube-video, jossa Yhdysvaltojen farmiliigan joukkueen jääkiekkovalmentaja riehuu vaihtoaitiossa.

Kyseessä on Abbotsford Heat -joukkueen valmentaja Jim Playfair, joten video kuulostaa joukkueen ja valmentajan nimen perusteella lähes aprillipilalta. Aprillipäivään on kuitenkin vielä aikaa, joten video lienee aito. Siinä nähdään kuinka valmentaja osoittaa erimielisyytensä tuomariin kantaan varsin näyttävällä tavalla. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Kyseessä ei ollut Playfairin ensimmäinen raivokohtaus, sillä YouTubesta löytyy enemmänkin hieman vanhempia vastaavia videoita.