Adam Lambert: ”En ole Lady Gaga”

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun myötä menestykseen ponnahtanut Adam Lambert on ollut jonkin verran otsikoissa myös näyttävän lavapukeutumisensa vuoksi. 28-vuotiasta avoimesti homoseksuaalia laulajatähteä onkin jo verrattu uskaliaan tyylinsä vuoksi poppari Lady Gagaan.

Lambert vierailee parhaillaan Saksassa, jossa hän markkinoi viime vuoden loppupuolella ilmestynyttä levyään. Nyt poptähti on itse kiivastunut jatkuvista vertailuista hänen ja laulaja Lady Gagan välillä. Lambert avautui aiheesta omalla Twitter-sivustollaan.

– Tein juuri kolmannen saksalaisen haastatteluni ja minulle sanottiin, että olen ”miespuolinen Lady Gaga”. En ikinä sanoisi niin. Olen Adam Lambert, poppari kirjoitti Twitter-blogissaan.

Poptähti jatkoi vielä kirjoittamalla olevansa Gagan fani ja jakavansa tiettyjä samoja teatraalisia piirteitä kyseisen naistähden kanssa, mutta heidän olevan silti kaksi täysin eri ihmistä.

Adam Lambert on sitten American Idol -kisansa pärjännyt musiikkimarkkinoilla varsin mukavasti. Maailmanlaajuisen suosion itselleen kasvattaneen laulajatähden For Your Entertainment -debyyttialbumia myytiin taannoin peräti 200.000 kappaletta viikossa pelkästään Yhdysvalloissa.