Alastonkuvat toivat rokkarin tyttärelle potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka rocktähti Bob Geldofin julkkistytär Peaches Geldof poseerasi verkossa julkaistuissa valokuvissa alastomana. Makuuhuoneessa ikuistetuissa valokuvissa hänet nähtiin sekä yläosattomissa että täysin alastomana. Peachesin narkomaaniystävän julkaisemat kuvat ovat nyt tuoneet neitokaiselle potkut.

Ultimo-alusvaatemerkin mallina jo pidemmän aikaa toimineen räväkän julkkisneitokaisen alastokuvat olivat yhtiölle liikaa, ja maanantaina yhtiö ilmoitti irtisanoneensa sopimuksen Peachesin kanssa. Päätökseen lienevät kuitenkin vaikuttaneet myös viime aikoina liikkuneet huhut, joiden mukaan Geldof kärsisi myös huumeongelmasta. Yritys perusteli sopimuksen päättämistä sillä, ettei Peaches Geldof ollut enää ”positiivinen roolimalli”.

21-vuotias rocktytär palkattiin yhtiön malliksi viime vuona toukokuussa. Sopimuksen irtisanomisen myötä neitokaisen kuvilla varustetut julisteet ja muut mainokset on määrätty poistettavaksi yhtiön verkkosivuilta, mainonnasta ja liikkeistä. Alastonkuvat päätyivät julkisuuteen perjantaina, kun Ben-niminen narkkari julkaisi kuvat verkossa. Miehen mukaan Peaches olisi käyttänyt ennen kuvien ottamista heroiinia ja sen jälkeen harrastanut hänen kanssaan seksiä. Geldofin edustajat ovat kiistäneet väitteet jyrkästi.