Ashley Tisdale esitteli uuden tyylinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -koululeffoista tunnetuksi tullut nuori Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, eikä hän ole mitä ilmeisimmin ollut kovin aktiivinen myöskään työrintamalla. Hiusten värien kanssa hän on sen sijaan puuhastellut usein.

Viime syyskuussa Ashley yllätti vaalentamalla hiuksensa platinanvalkeiksi, mutta nyt blongiajat ovat jälleen historiaa ja neito Tisdale on näyttäytynyt julkisesti uudessa tummassa kuontalossa. Neitokainen muutti tyyliään jälleen muutama päivä sitten ja eilen hänet ikuistettiin palaamassa kampaamovisiitiltä Andy LeCompten salongista Beverly Hillsissä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä nuori kaunotar julkaisee verkossa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.