Ashley Tisdale on jälleen blondi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosituista High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijätär Ashley Tisdale on viettänyt viimeisimmän HSM-elokuvan ensi-illan jälkeen varsin rauhallista elämää varsinkin näyttelemisen suhteen.

Laulu-uraansa tällä hetkellä panostava kaunotar kiersi kesällä ahkerasti keikoilla. Nyt hän on muuttanut ulkonäköään vaalentamalla hiuksensa jälleen täysin blondiksi. Ashley nähtiin blondina myös uusimmassa HSM-elokuvassa, mutta sen jälkeen hiusten värinä oli pitkään tumma. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä nuori kaunotar julkaisee verkossa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ensimmäisen blondikuvan tekstiksi hän kirjoitti ”Hän on palannut…”