Arnold Schwarzeneggerin 160 parasta repliikkiä koosteena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa nykyisin Kalifornian kuvernöörinä toimiva entinen kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger on nähty valkokankaalla lukuisissa hittielokuvissa, joista on saanut alkunsa myös monia klassikkorepliikkejä. Nyt Arnoldin parhaat repliikit on koottu kymmenminuuttiseksi videokoosteeksi.

Mukana on ikimuistoisia repliikkejä Arnold Schwarzeneggerin hittielokuvista Conanista Lastentarhan kyttään, Terminatorista Predatoriin ja Identtisistä kaksosista Total Recalliin sekä monista muista tutuista elokuvista. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Hiljalleen hallintokauttaan jo päättelevä 62-vuotias kuvernaattori julkaisi äskettäin verkossa valokuvan nykyisestä kunnostaan. Otoksessa Arnold Schwarzenegger nähtiin harjoittelemassa kuntosalilla harmaaseen t-paitaan pukeutuneena. Hauisliikkeitä tekevä superjulkkis osoitti samalla olevansa kunnossa myös mahdollisia tulevia elokuvarooleja varten. Katso kuva tästä.