Jennifer Lopez sai levydiilin – tyyli muuttuu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka latinotähti Jennifer Lopez sai yllättäen potkut Sonyn Epic -levy-yhtiöltä kesken uuden albuminsa tekemisen. Potkujen jälkeen JLo ei jäänyt kuitenkaan toimettomaksi, sillä tänään amerikkalaisjulkaisu ilmoitti hänen saaneen uuden sopimuksen.

Jenniferin kerrotaan allekirjoittaneen sopimuksen maailman maineikkaimman hiphop-yhtiö Def Jamin kanssa. Asiasta uutisoineen Hitfix-julkaisun mukaan uudesta sopimuksesta on liikkunut huhuja jo pidemmän aikaa. Maanantaina järjestetyssä haastattelussa Lopez kuitenkin vastasi hänelle esitettyyn suoraan kysymykseen myöntävästi.

Samalla Jennifer Lopezin jo pitkään työn alla olleen uuden Love-albumin kohtalo varmistui. Levylle tulee uuden sopimuksen myötä uusi vastaava tuottaja ja samalla myös musiikkityyli voi muuttua hieman. Epic-yhtiö ehti julkaista levyltä jo ensimmäisen singlen, mutta sen huonon menestyksen myötä yhtiö päätti kuitenkin irtisanoa koko levytyssopimuksen.