Jessica Alba nautti vapaapäivästä täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba on viime kuukausina keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä tyttärensä Honor Marien ja aviomiehensä Cash Warrenin kanssa. Siinä sivussa hän on toki ehtinyt tehdä myös muutamia rooleja, mutta meno on kuitenkin rauhoittunut huomattavasti aikaisemmasta.

Nyt näyttelijäkaunotar on ikuistettu nauttimassa vapaapäivästään täysin rinnoin Los Angelesissa. Viikonloppuna paparazzien tähtäimiin osunut Jessica kuvattiin kantamassa kolmea juomamukia, ja kuvien perusteella neitokainen nautti itse jääteensä. Leppoisaa oleskelua varten Jessica oli pukeutunut rentoon mustavalkoiseen toppiin ja reikäisiin farkkuihin. Katso kuvat tästä.

Kuvat on mitä ilmeisimmin napattu kuitenkin lasten leikkipuiston liepeillä, mutta Honor Marie -tytär tai aviomies Cash Warren eivät otoksissa näkyneet. Viime kuussa Jessica palasi pitkän tauon jälkeen myös lehtien kansikuviin poseratessaan Cosmopolitan-lehdessä uudessa hiustyylissään. Parhaillaan häneltä odotetaan uutta hittiroolia, sillä muussa tapauksessa Alban ura voi pian olla laskusuunnassa.