Peliohjelmien noloin moka kautta aikojen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiomaailma on nykyisin pullollaan mitä erikoisempia peliohjelmia, joiden säännöt voivat joskus olla niin monimutkaisia, että pelaajatkaan eivät niiden koukeroita välttämättä ymmärrä. Nyt asiasta on saatu hauska esimerkki maailmalta korttipeliin liittyvästä ohjelmasta.

Ohjelman nimestä ei ole saatu tietoa, mutta pelin perusajatus ei tainnut kuitenkaan ollut selvä Angeli-nimiselle kilpailijalle. Tavoitteena oli saada pöytään ventti, eli 21. Pelaajalla itsellään oli pöydässä kortteja kympin edestä, mutta naapurissa kisailleella Jenniferillä 13. Tässä tilanteessa Angeli sai itselleen kahdeksikon, jonka hän päätti yllättäen luovuttaa ystävällisesti naapurilleen sillä seurauksella, että tämä sai pöytään luvun 21 ja voitti koko kilpailun. Katso video artikkelin alta.

Tapaus on oivallinen esimerkki siitä, että televisiokilpailujen sääntöihin kannattaa tutustua ennen osallistumista. Video on saanut parissa päivässä jo lähes puoli miljoonaa katsojaa YouTubessa, eli siitä on muodostunut nopeasti nettihitti.