The Baseballs videohaastattelu, osa 1

StaraTV Viihde · Stara.fi

Saksalainen The Baseballs -kolmikko nousi Suomessakin valtavaan suosioon viime syksynä, ja sittemmin yhtye on ehtinyt vierailla maassamme muutamaankin otteeseen. Viihdelehti Staran blogiryhmä Chaos Tube tapasi yhtyeen leppoisat tähdet Helsingin Tavastialla hieman ennen lopppuunmyytyä konserttia.

Saksalaistähdet kertovat haastattelussa kuulumisiaan sekä valottavat hieman taustaa tuoreelle Nylon Beat -coverilleen Last In Line. Yhtye kertoo esimerkiksi esittävänsä kyseistä hittikappaletta ainoastaan Suomessa.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran videot kätevästi suoraan tietokoneellesi ja sitä kautta iPod-soittimeesi tai iPhone-puhelimeesi. Videotarjontaamme löytyy myös YouTube-sivustolta.