Popkaunotar riisuutui alastomaksi keskellä kaupunkia – saa syytteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka popkaunotar Erykah Badu aiheuttaa parhaillaan kohua eritysesti Yhdysvalloissa, koska hänet nähdään tuoreimmassa musiikkivideossaan kävelemässä alastomana keskellä kaupunkia Dallasissa. Nyt artistille on napsahtamassa tempauksesta vähintään 500 dollarin sakkotuomio.

Kyseessä on New Amerykah Part Two (Return of the Ankh) -albumilta lohkaistu Window Seat -niminen kappale, jonka nakuvideo on nyt aiheuttanut vipinää Dallasin poliisilaitoksessa. Erykah Badu on nyt saamassa syytteen tempauksensa takia, CNN uutisoi. Video kuvattiin Dallasin Dealey Plazalla yhdellä otolla 17. maaliskuuta, eikä kuvauksiin oltu haettu lupaa viranomaisilta. Kuvauksissa myös monet lapset näkivät alastoman artistin, mikä oli liikaa paikalliselle poliisille. Kukaan silminnäkijöistä ei kuitenkaan ole valittanut tapauksesta poliisille.

Suomessakin viime kesän Pori Jazz -tapahtumassa esiintynyt Badu riisuu videon edetessä hiljalleen vaatteitaan vaatekappale toisensa perään. Ihmiset seuraavat laulajaa ja hänen ympärillään häärivää kuvausryhmää kiinnostuneena. Ensin tumma kaunotar riisuu takkinsa ja hupparinsa, ja sen jälkeen lähtevät muutkin vaatteet. John F. Kennedy -teemaisessa musiikkivideossa laulajatähti riisuu lopulta myös rintaliivinsä ja alushousunsa. Video päättyy teeman mukaisesti Erykah Badun salamurhaan. Katso video tästä tai artikkelin alta.