Eva Longoria tyrmistyi DNA-testin tuloksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme joulukuussa kuinka näytttelijäkaunotar Jessica Alba tyrmistyi saadessaan tietää suorassa televisio-ohjelmassa, että DNA-testin perusteella hänen sukujuurensa ovatkin Etelä-Amerikan sijaan pääosin Euroopasta. Nyt hieman samanlaisessa tilanteessa on ollut Eva Longoria.

Täydelliset naiset -suosikkisarjan tähti Eva Longoria suostui testauttamaan American Lives -dokumenttia varten omat sukujuurensa DNA-testillä ja tulos oli hänellekin suuri yllätys. Hän oli tähän saakka olettanut Alban tapaan, että hänen sukujuurensa olisivat Etelä-Amerikasta, mutta toisin kävi. Myös Longorian suonissa virtaa eurooppalainen, tarkemmin sanoen espanjalainen, veri.

– Pidin aiemmin itseäni ylpeänä meksikolais-amerikkalaisena. Olisin voinut vannoa, että olin ollut edellisessä elämässäni azteekkiprinsessa. Sitten minä suostuin verikokeeseen, jossa selvisi että olen 75 prosenttisesti espanjalainen. Se oli todellinen shokki, Eva Longoria kertoi dokumentissa.

Espanjalaisia geenejä on Yhdysvalloissa paljon Espanjasta aikoinaan Atlantin yli tulleiden valloittajien ansiosta. Eva Longoria joutuu nyt miettimään uudelleen omia sukujuuriaan, koska ilmeisesti hän ei olekaan ollut aiemmin azteekki- tai mayaprinsessa.