Johanna Tukiainen hankki seuralaisen ”joka ei vi**uile”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen ei ole ollut kovin onnekas mitä tulee hänen miesvalintoihinsa. Neitokainen on valitellut lukuisia kertoja blogissaan valintojaan ja suominut miestensä tekemisiä. Nyt Tuksu on kuitenkin saanut rinnalleen uuden ”miespuolisen henkilön”

– Jee, löysin vihdoin miespuolisen henkilön seuralaisekseni nukkumaan joka yö kanssani. Tyyppi, joka ei valita eikä vi**uile. Päätin siis ostaa marsun, jonka nimeksi tulee Pentti, Tukiainen kirjoittaa.

Monien mielestä marsu ei välttämättä mene aivan henkilöstä, mutta miespuolisiin ihmisiin ilmeisen kyllästynyt julkkistähti aikoo hankkia marsunsa lisäksi myös muita miespuolisia nelijalkaisia seuralaisia.

– Aion ehdottomasti hankkia myös pikkukoirat, mutta nyt matkustaessani taas Miamiin, idea ei ole ajankohtainen. Tosin aion hankkia myös koirapassit tottakai, jotta pikkupupsini voivat matkustaa pikkulaukussa kanssani. Haluasin Toy-Puudelin lisäksi myös mini-Terrierin sekä Zizzhun vai mikä nyt onkaan.