Sophie Reade poseeraa autonpesijänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa Big Brother -tuotantokauden äskettäin voittanut Sophie Reade nousi ohjelman aikana Britannian seuratuimpien glamour-mallien joukkoon. Siten ei ole ihme, että parhaillaan brittilehdet suorastaan pursulevat kuvia hänen jättikokoisista rinnoistaan.

Äskettäin Sophie Reade kohahdutti poseeraamalla alusvaatteisillaan kadulla. Nyt hänet on vuorostaan pestattu autopesulaan ainakin tuoreen kuvaussession ajaksi. Kyseessä lienee siten Britannian muodokkain autonpesijätär. Katso kuvat tästä.

20-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Saatuaan tietää pääsevänsä mukaan realityohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.