Vanessa Hudgens ulkoilutti pikkusiskoaan ja äitiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinielokuvien tähtenä maailmanlaajuiseen suosioon noussut näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa. Alastonkuviensa merkeissä aikoinaan kovasti otsikoissa ollut neitokainen ei ole vielä saanut merkittäviä uusia elokuvarooleja.

Vanessan poikaystävä Zac Efron tekee kuitenkin parhaillaan kovaa nousua Hollywoodissa, mutta vastaavaa menestystä odotellessa Vanessa on nyt kuvattu shoppailemassa yhdessä äitinsä ja pikkusiskonsa Stellan kanssa. Kolmikko kuvattiin Beverly Hillsissä. Katso kuvat tästä ja tästä.

Vanessa ei näyttänyt kuvien perusteella olevan kovinkaan innoissaan siitä, että paparazzit tähtäilivät kameroillaan myös hänen perheenjäseniään. Yksin liikkuessaan hän hymyilee mielellään kameroille, mutta nyt Vanessa pyrki lähinnä karttamaan kuvaajia.