Jennifer Lopezin käsittelemätön studionauha vuoti nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on ollut viime viikkoina otsikoissa monin tavoin, mutta etusijalla ovat olleet hänen levytyssopimuksensa. Lopez sai nimittäin äskettäin potkut Sonyn Epic-levy-yhtiöstä, mutta sai pian kuitenkin uuden sopimuksen. Tämän johdosa Jenniferin uusi Love-albumi päätynee kauppoihin lähiaikoina.

Nyt verkkoon on vuotanut salaista materiaalia kyseisen levyn studiosessiosta. Normaalisti studiosta päästetään ulos vain valmista valmiiksi käsiteltyä, miksattua ja masteroitua materiaalia. Nyt verkkoon on kuitenkin päätynyt osa raakanauhasta, jossa Jennifer Lopez yrittää laulaa Enough Is Enough -kappaletta varsin huonolla menestyksellä.

Kyseessä olevan raakamateriaalin vuotajasta ei ole tällä hetkellä tietoa, mutta Lopez on itse takuulla pahoillaan sen päätymisestä julkisuuteen. Nauhalla kuullaan nimittäin myös hänen kiroiluaan. Kuuntele nauhoitus tästä tai artikkelin alta.