Antaisitko Jessica Bielin ulkoiluttaa koiraasi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jessica Biel todisti taannoin olevansa yksi Hollywoodin maanläheisimmistä tähdistä kiipeämällä Kilimanjaro-vuoren huipulle. Poptähti Justin Timberlaken kanssa seurustelevan Bielin tempauksen tarkoitus oli herättää julkisuudessa keskustelua ilmastonmuutoksen vaikutuksista.

Nyt kaunotar on osoittanut olevansa myös eläintenystävä, sillä hänet ikuistettiin Hollywoodin liepeillä ulkoiluttamassa kahta koiraansa. Kuvien perusteella Jessica on nykyisin todellinen hottis myös täysissä pukeissa. Katso kuvat tästä. Luonnollisesti neitokainen kantoi kuumana päivänä mukanaan juomavettä myös lemmikeilleen. Äskettäin Biel saatiin paparazzikuviin myös ilman meikkejä, ja silloinkin Jessica onnistui näyttämään parhaat puolensa.

28-vuotias Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisiosarjan myötä. Näyttelijätär nähdään parhaillaan myös Suomen valkokankailla Hollywood-tähtiä vilisevässä Ystävänpäivä-komediassa. Bielin seuraava projekti on Nailed-nimeä kantava romanttinen komedia, jossa hän näyttelee muun muassa Jake Gyllenhaalin kanssa.