Sophie Monk inhoaa suuria rintojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk kuvattiin viikonloppuna nauttimassa lomastaan paljastavista bikineistä. Nyt neitokainen on valitellut julkisesti olevansa kyllästynyt mielestään liian suuriin rintoihinsa.

Taannoin auto-onnettomuuteen Los Angelesissa joutunut 29-vuotias laulajakaunotar on poseerannut julkisuudessa myös yläosattomissa. Grazia-lehti uutisoi tänään kuinka parhaillaan Meksikossa lomaileva muodokas kaunotar valittelee rintojensa kokoa.

– Minulla on suuret rinnat, joita vihaan. Ne ovat niin inhottavat. Toivoisin niiden olevan pienemmät, Sophie Monk kertoi Grazia-lehdelle.

Monk suunnittelee siis pienentävänsä jatkossa kuppikokoaan. Katso tuoreet kuvat tästä. Muilta osin hän ei kuitenkaan halua laihduttaa, koska se ei ole hänen mukaansa seksikästä.

– Ei ole vetävän näköistä kun vaatteet roikkuvat päälläsi. Haluan olla hieman kurvikas, koska se näyttää todellakin paremmalta. Jalkani ovat pitkät, mutta vartaloni on muuten liian lyhyt.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.