The Baseballs videohaastattelu, osa 2

StaraTV Viihde · Stara.fi

Saksalainen The Baseballs -kolmikko nousi Suomessakin valtavaan suosioon viime syksynä, ja sittemmin yhtye on ehtinyt vierailla maassamme muutamaankin otteeseen. Nyt yhtye on tehnyt Suomessa myös ensimmäisen kiertueensa.

Viihdelehti Staran blogiryhmä Chaos Tube tapasi yhtyeen leppoisat tähdet Helsingin Tavastialla hieman ennen lopppuunmyytyä konserttia. Saksalaistähdet kertovat haastattelussa kuulumisiaan ja muiden muassa kuinka saivat ajatuksen järjestää faneilleen omistetun videokilpailun. Samalla tähdet kertovat myös suosion ja kiertueiden varjopuolista.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran videot kätevästi suoraan tietokoneellesi ja sitä kautta iPod-soittimeesi tai iPhone-puhelimeesi. Videotarjontaamme löytyy myös YouTube-sivustolta.