”Tiger Woodsilla seksisuhde 22-vuotiaan naapurintytön kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimmasta seksiskandaalista taannoin vastannut golf-tähti Tiger Woods palasi muutama päivä sitten takaisin kilpailuareenoille, mutta skandaali on hänen osaltaan kuitenkin kaikkea muuta kuin ohi. Tuoreimpien väitteiden osoittautuessa todeksi hänellä on jälleen uusia ongelmia.

Eilen Yhdysvalloissa levisi nimittäin kohuväite siitä, että 34-vuotiaalla Tiger Woodsilla olisi ollut yhden yön suhde 22-vuotiaan opiskelijatytön kanssa, joka asuu samassa naapurustossa Woodsin kanssa. Golf-tähden ja Raychel Coudriet -nimisen opiskelijan väitetään harrastaneen seksiä Woodsin toimistossa, joka sijaitsee tähden lasten päiväkodin vieressä, The Sun uutisoi.

Väitteiden mukaan Tiger iski silmänsä Raycheliin nähtyään tämän kotinsa liepeillä Isleworthissa, Floridassa. Miljonääriurheilijan kerrotaan yrittäneen kaataa opiskelijakaunotarta sänkyyn pidemmän aikaa ja viimein onnistuttuaan he olivat harrastaneet seksiä tuntikausia. Tämän jälkeen suhde ei enää jatkunut Raychelin pyynnöstä. Tiger Woodsin seksisuhteiden määrä kasvaa siis edelleen, sillä nyt hänen on väitetty olleen uskoton jo 20 naisen kanssa. Suurimman osan näistä hän on itsekin julkisesti myöntänyt.