Sophie Monk jälleen uhkeana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk valitteli aiemmin tällä viikolla lehtihaastattelussa olevansa tyytymätön muodokkaisiin rintoihinsa, vaikka kaunottaren varustus ei kovin massiivinen olekaan. Valituksista huolimatta hän poseeraa jälleen uusissa kuvissa.

Meksikossa parhaillaan lomaileva ja bikinikuvissa ahkerasti poseeraava laulajatähti kertoi muodoistaan Grazia-lehdessä, mutta nyt hän poseeraa siitä huolimatta – tai juuri siksi – näyttävissä bikinikuvissa Ralph-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Katso upeat kuvat tästä.

Jatkossa neitokainen voi esiintyä lehdissä pienemmillä rinnoilla varsutettuna, sillä hän väläytti mahdollisuutta niiden pienentämiseen. Samalla hän kertoi ettei aio laihduttaa, koska liian laihat naiset eivät ole hänen mukaansa kauniita.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.