Uutisankkuri oli tikahtua nauruun kesken lähetyksen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman lehdistössä on ihmetelty parin viime päivän aikana tositapausta, jossa kaksi brittinaista oli salakuljettamassa lentokentällä 91-vuotiaan miehen ruumista, joka oli sidottu pyörätuoliin. Tapaus on aiheuttanut laajalti ihmetystä, mutta erityisesti se tyrmistytti australialaisen uutistenlukijan.

Channel 7 -kanavan aamuohjelman Natalie Barr -niminen uutisankkuri luki kyseistä uutista, kun hän purskahti kesken kaiken nauramaan. Jutussa sattui tulemaan kuitenkin sattumalta juuri oikeaan aikaan insertti, joten ankkurilla oli hetki aikaa koota itsensä.

Hän ei siinä kuitenkaan onnistunut, vaan kuvan palatessa studioon hän nauroi niin, ettei kyennyt edes kunnolla puhumaan. Myös Barrin miespuolinen kollega nauroi yhtä voimakkaasti. Katso video tästä tai artikkelin alta.