Amy Winehousen 42.000 euron silikonirinnat mennyttä kalua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on pysytellyt talven aikana yllättävän tehokkaasti poissa otsikoista, kun päihteistä eroon päässyt neitokainen on keskittynyt juopottelun ja huumesekoilujen sijaan lähinnä työntekoon. Nyt hänen silikonirintansa ovat kuitenkin aiheuttaneet päänvaivaa.

Kerroimme lokakuussa, kuinka Amy tuhlasi yli 42.000 euroa uusiin silikonirintoihinsa. Brittilehtien mukaan 26-vuotias poppari kiidätettiin torstaina sairaalaan sen jälkeen, kun hänen uudet rintansa aiheuttivat laulajalle suurta tuskaa. Häntä pidettiin sairaalassa yön yli ja lääkärit ottivat hänestä tuona aikana monenlaisia testejä selvittääkseen kipujen alkuperän.

Nyt Amy odottaa testien tuloksia. Yksi mahdollisuuksista on The Sun -lehden mukaan, että hän joutuu palaamaan leikkauspöydälle, jotta hänen 32D-kokoisten silikonirintojensa ongelma saadaaan selvitetyksi. Mikäli ongelma paikallistetaan silikonirintoihin, on yksi mahdollisuus poistaa implantit kokonaan.

– Amy oli tuskissaan ja hän oli varma, että kivuilla oli jotain tekemistä hänen rintojensa kanssa. Ensin hän uskoi voivansa elää kipujen kanssa, mutta sitten ne pahentuivat. Hän meni sairaalaan torstaina ja he pitivät häntä siellä yön yli tutkittavana. Nyt hän odottaa joudutaanko silikonit poistamaan vai ei, lähipiiristä kerrottiin lehdelle.