David Letterman menetti äänensä – kähisi ohjelmassaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Television keskusteluohjelmien isännät tekevät pitkää päivää ja töitä läpi vuoden. Heillä ei siten ole juurikaan varaa pitää sairauslomia, mutta nyt yksi supertähti olisi ollut sellaisen tarpeessa. Late Show with David Letterman -ohjelman Letterman on nimittäin menettänyt äänensä.

Toissailtana studioon asteli Run DMC -yhtyeen hiphop-klassikon saattelemana koomikko Chris Rock, joka huomasi heti kättelyssä Lettermanin menettäneen äänensä. Rock ihmetteli pitkään ja hartaasti kuinka näin vanha mies tekee televisio-ohjelmaansa ilman kunnon puheääntä.

– Minä voin todella huonosti, Letterman myönsi.

– Sinähän olet rikas mies. Sinä voisit mennä kotiin?! Rock jatkoi.

Samalla Chris tiedusteli onko televisioisännällä varmasti kotiasiat kunnossa. Sillä hän viittasi taannoiseen seksiskandaaliin, jossa David Letterman joutui julkisesti tunnustamaan ja pyytämään anteeksi suhdettaan ohjelmansa henkilökuntaan kuuluvaan naiseen.

Haastattelussa osansa saivat niin Tiger Woods seksiseikkailuineen kuin Kardashianin siskoksetkin. Katso video tästä tai artikkelin alta.